maanantai 17. joulukuuta 2012

Lahjatoiveet

(kuva: Marimekko)

Joululahjoja on toki parasta ostaa muille mutta kyllä se aina mieltä ilahduttaa jos pukin kontista löytyy paketti myös itselle. Yllä tunnelmakuva Marimekon sivuilta, Iren vakiolahja jo ainakin kymmenen viimeisen vuoden ajalta. Joulu ei ole joulu jos Iren paketista ei paljastu Marimekkoa ja Mauri Kunnaksen uusinta kirjaa. Are ei ole niin lahjaihmisiä. Rupesi ketale mököttämään suu mutrussa kun Ire paljasti jo hankkineensa paketin pukin konttiin myös Area varten. Turha luulo muuten että sitä paljastaisin täällä ennen joulua, joten turhaan Are lisäsit lukunopeutta vihjeen saamiseksi jos tätä juuri silmäilet!
 

 Iren lahjatoiveet:
- John Deere talvihaalari, ihanan lämmin talvella ulkona eikä mene lunta pöksyihin! Agrimarket
- Tangle Teezer harja osoittautui pitkille hiuksille jumalaiseksi kampaajan tuolissa. Se ja GHD:n suoristusrauta setti ovat niin voittamattomia että Ire saattoi ostaa ne jo ennakkoon itselleen joululahjaksi Lookfantastic -verkkokaupasta.
- Sukset, monot, sauvat ja siteet. Entiset peruskouluajoilta on Fischerit, joten mallistoa tuli etsittyä automaattisesti heidän sivuiltaan. Verkkokaupan sijaan oikeanlainen pari voisi löytyä helpommin ammattilaisen avulla esimerkiksi Suksistudiosta Mikkelistä. Niin paljon paikan asiantuntevuudesta kuullut kehuja, joten sinne varmaankin suunnattava jos laduille mielii.
- Fjällräven parka, lämmittäisi mukavasti mutta hinta on melko suolainen! Olisiko kuitenkin kannattava sijoitus jos käyttäisi samaa takkia seuraavat kymmenen vuotta? Partioaitta


Aren lahjatoiveet:
 

Jos joulupukki on mutinoita kuunnellut oikein, liittyy kaikki toiveet jotenkin Aren pieneen harrastukseen, auraukseen. Sivulauseessa on kuulunut jotain alueaurasta (ylh. vas.), isosta lumenkuljetus kärristä (ylh. oik) ja mahdollisesti hiekoittimestakin (alh. oik.). Ei Are varmaan pahaksi laittaisi, jos pukin kontista (pitäisi muuten olla aika iso kontti näille vehkeille) löytyisi myös höyläterä polanteiden poistoon. Kaikki kuvat Lametal Oy eli tuotenimeltään Stark.

Iren lahjatoiveistakin kun löytyi haalari ja Aren tehdessä ostoksia yleensä maatalous- ja konekaupoissa pohdittiin kerran että jos hääkellot joskus kilkkaa niin laitetaan lahjalista markettien ja astiakauppojen (kaapit tursuaa jo nyt kuppia ja kippoa) sijaan Agrimarkettiin. Vieraat voi sitten valita laittaako roposet uuteen kylvökoneeseen vai paskavaunuun, ah niin romanttista!

2 kommenttia:

  1. mul on täällä iskan vanha fjäll reveni (ei sitä ees kirjoteta noin) voin lahjottaa sen sulle :D se on hyvin pidetty ;D

    VastaaPoista
  2. nythän mie tajusin et tuo Lametal on meijän kylällä :P

    VastaaPoista