sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Juusto-kinkkusarvet

Leivottiin Aren kanssa iltapalaksi juusto-kinkkusarvia. Ai miten maukasta tuli, ohje mukailtuna Myllyn Paras sivuilta.

Juusto-kinkkusarvet

7 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
200 g voita tai margariinia
2 1/2 dl maitoa
50 g hiivaa
(juustoraastetta)

Täytteeksi juustoraastetta ja kinkkua.

Valmistus:
1. Sekoita jauhot ja suola, nypi joukkoon rasva.
2. Murenna hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon.
3. Sekoita jauhoseos sekä maitoseos ja vaivaa tasaiseksi massaksi.
4. Kaada jauhotetulle pöydälle ja kaulitse pyöreä levy.
5. Leikkaile sektoreiksi, lisää juustoraastetta ja kinkkua täytteeksi, kieri rullalle.
6. Kohota liinan alla, voit voidella munalla ja koristella esim. juustoraasteella tai unikon-/seesaminsiemenillä.

7. Paista 225 C, n. 15 min, nam!

4 kommenttia:

  1. Tää on se perushyvä suolaisten sarvien resepti,oon tehnyt muutamia keroja itekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii kyllä hyvin, oikein maukasta pakastuksenkin jälkeen. -I

      Poista
  2. myös metvurstilla tulee hyviä :)

    VastaaPoista