perjantai 7. helmikuuta 2014

Olohuoneen uudistus

Tammikuussa siis aloitettiin olohuoneen remontti ja nyt ollaan jo voiton puolella. Lähtökohtana oli keltaiset seinät, joissa on ikäviä rakoja. Päätettiin siis levyttää seinät kipsilevyllä ja maalata vaaleaksi.

Tässä siis nähtävillä lähtökohta remonttiin. Melko auringonkeltaista seinillä. Are lupasi hoitaa levytyshommat ja Ire vastasi maalauksesta. Maalauksen jälki ei ole ehkä ihan priimaa mutta meille kyllä välttää.


Ja tässä lopputulos. Alla hopeista lasyyrimaalia ja päällä Tikkurilan Hieno Tuntoa, joka on rautakaupan mukaan sävytetty "merenkulkulaitoksen valkoiseksi". Vaikea saada kunnollista kuvaa kun jälki vaihtelee sen mukaan miten seinään käy valo.

Listoituksia vielä puuttuu ja ikkunaseinä on vielä kokonaan käsittelemättä läpi. Ikkunaseinälle on tilattu Halltexin seinälevyä, villaista ja harmaata! Kunhan koko komeus on kasassa ja kalusteet paikoillaan niin laitellaan vielä valmiista kuva.

Kummasti piristää kodin pieni uudistus vaikka kyllähän tästäkin saatiin parit tukkanuottaset Aren kanssa aikaiseksi. Onko se muuten sitten kaljunuottaset kun Arella ei ole tukkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti