tiistai 4. helmikuuta 2014

Lande on uus musta!

Otsikossa tietenkin lainattu Putoushahmo Jäbä Leissonia, jonka hänenkin mielestään lande on uus musta. Allaoleva juttu muuten kyllä liittyy landeen, böndeen, maaseutuun, monta nimeä rakkaalla lapsella ja vähän tv-mediaankin mutta ei pätkääkään Putoukseen.

Jostain syystä sosiaalisessa mediassa on tullut ajauduttua seuraamaan yhä enemmän erilaisia maaseutuhenkisiä foorumeita. On Maaseutunuoret, Ruoka tulee maalta, Proagria, MTK, Maaseutu - tilaa elämälle ja Maaseudun tulevaisuus ihan vaan pintaraapaisulla muutamia mainitakseni.

Jos tavallisesti internetin maailmassa jaetaan vaikka sen radiohittiä esittävän artistin musiikkivideota niin jyväjemmareiden keskuudessa foorumeilla pyörii maaseutuhenkiset rainat musiikkivideoista pieniin dokumentteihin. Tässä teille tämän hetken TOP 3 -videot mihin on tullut törmättyä useammankin tahon kautta.

1. Tämä on luomua -video on kuvattu viime elokuussa kuudella eri suomalaisella luomutilalla. 


2. Atrian - Puhtaasti suomalainen vuodesta 1903 esittelee puolestaan mukavasti suomalaisen ruoan tuottajia vaikka onkin mainosvideo. Vuoden vaihteen jälkeen video on pyörinyt melko aktiivisesti tv:n mainostauoilla.





3. Böndeboogie kuuluu puolestaan musiikkivideoiden kastiin. Kappale pohjautuu Fintelligensin "Mikä boogie?" biisiin ja siinä esiintyy kahdeksan nuorta tuottajaa eri puolilta Suomea. Videon julkaisi Maaseudun tulevaisuuden Kantri-liite ennen viime kesää. Siis jo hieman vanhempi tapaus mutta sai mukavasti huomiota viime kesän aikana.



Mikä näistä on oma suosikkisi vai tuleeko mieleesi jotain muuta (Maajussille morsian ohjelmaa ei lasketa :) ?

3 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=48H7zOQrX3U Tämä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä en muistanutkaan, joskus olen nähnyt! Kiitti vinkistä, tuli taas hymy huulille kun kävin tämän ja muitakin samojen veljesten maajussi videoita katsomassa :) -Ire

      Poista
  2. Niin hyvä tää atrian mainos ja vielä totta joka sana :)

    VastaaPoista