keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kylppäri kuntoon

Kuten on pari kertaa tullut ohimennen mainittua niin meillä on remontti. Kylpyhuonetta, saunaa tai apukeittiötä ei enää ole. Kaikki seiniä ja lattiaa myöten meni purkuun ja tilalle rakennetaan uudet ja uljaammat tilat mukaan lukien uusi leivinuuni ja toinen vessapönttö. Hyvästi ainainen ärsytys kun vessa on aina aamulla varattu kun sinne on itse suuntaamassa jalat ristissä. Lisäpönttö tuntui muista ehkä hieman turhalta ja hassulta ajatukselta mutta Ire piti päänsä ja kah, kun vasta pelkkä putki on asennettu on mielet kääntyneet tyytyväiseksi myhäilyksi. Jos Ireltä kysyttäisiin niin jokaisessa makuuhuoneessa olisi oma kylpyhuone ameriikan aikojen tyyliin. Mahtuisikohan siis vaatekaappiin vielä yksi ylimääräinen bidee?
Tällä hetkellä mennään keskimmäisessä kuvassa eli betoniautollinen tavaraa on nyt levitetty lattialle ja menossa on n. 10 viikon kuivatus. Suihkukoppi on sijoitettu täksi ajaksi autotalliin, joten huljuttelemaan pääsee hulppeissa kylpylätiloissa hitsauskoneen ja rasvamontun vieressä.


Pitäisi varmaan hankkia uusia laattojakin kun Irekin osallistui vanhojen irroitustalkoisiin. Toiveissa on valkoiset/vaaleat, isot seinälaatat ja harmaa 10x10 cm laatalla tehty lattia. Pukkilan ikivanhat tummansiniset laatat olivat kyllä niin kovaa tekoa että nuijallakaan takomalla eivät lähteneet kuin ehjänä rikki. Nehän toki säilöttiin mahdollista myöhempää käyttöä varten kuten tehtiin leivinuunin levyille ja luukuillekin. Niistä Ire on vannonut muuraavansa uunin kesäkeittiöön, joten parempi varmaan suunnata kirjastoon lainaamaan muurausopasta. Are ei ole paljon mielipiteitä remontin lopputuloksen suhteen esittänyt. Suihkusta, josta on tulossa oikea labyrintti, on kuulemma tultava vettä ja saunan on oltava tumma eli savusaunan henkinen. On noita miehiä kyllä helppo miellyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti