maanantai 11. kesäkuuta 2012

Huussi, ja Ire huusi!

Vietettiin Aren kanssa tänään vapaapäivää ja ohjelmaan kuuluikin reissu lähimpään Agrimarkettiin hakemaan kasvinsuojeluaineita. Koska kaupunkiin oltiin menossa, piti (ja sai) matkaankin kerran tälläytyä. Pitkästä aikaa siis täälläkin esille Iren päivän asu:

Villatakki: Lindex
Paita ja caprit: Mingel
Kengät ja laukku: Nine West
Huivi: Aleksi 13

Kuvausrekvisiittana toimi Iren omakätisesti peruuttama traktori, jei!

Tulomatkalla poikettiin ihailemaan valtatien toisella puolella sijaitsevaa hiekkarantaa ja sen jälkeen avautuvia maisemia. Muutaman lehmän, hevosen ja mutkan takana ne olivat mutta kannatti! Kuva ei kuitenkaan anna paikalle oikeuksia, mukana kun kulki vain kenkäpuhelimen kuvausominaisuus.


Loppumatkasta kurvattiin vielä tarkastamaan Aren tuttavan (ja vähän Arenkin) ruispellon laita. Rukiit sijaitsevat erään ulkopuolisen asukin pihan laitamilla ja köröteltiin rauhassa talon ohi peltoa päin. Pellon päädyssä, viimeisten rakennusten kohdalla, ryhdyimme suunnittelemaan autosta ulostautumista ja ruispellon tarkempaa tutkimista mutta..

..haaveeksi se kuitenkin jäi sillä samaan aikaan huomasimmekin jonkun toisen ulostavan rakennuksessa sijaitsevassa huussissa ovi apposen ammollaan!! Ire ulvoi naurusta kun Are väänteli rattia ja koitti kääntää autoa takaisin paluusuuntaan mahdollisimman vikkelästi. Pikaista poistumista paikalta hidasti kuitenkin keskellä tietä kärynnyt nuotio?! Liekö päätynyt huusilukeminen roihun sekaan kun istunnolla olleelle miehelle ilmestyikin muuta katseltavaa. Helpotushuoneen ovi kun pysyi auki koko episodin ajan. Kaikkea sitä täällä maalla..

Kuvan huussi ei liity tapaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti