Piti yksi ilta saada vanhaksi menevä maito jääkaapista pois happanemasta. Syntyi idea pannukakusta. Hillo oli kuitenkin loppu mutta pakastimesta löytyi mustikoita, miksei siis voisi tehdä mustikkapannaria?
Ulkonäkö ehkä karu, maku taivaallinen, Ire ja Are suosittelee, pellillinen meni niin että hujahti!
Mustikkapannari (uunipellillinen)
1/2 l maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
3 munaa
ripaus suolaa
3 rkl sokeria
kardemummaa
vaniljasokeria
loraus öljy
3-4 dl mustikoita
sokeria
perunajauhoja
1. Kaada kulhoon maito, riko joukkoon kananmunat ja vispaa hetki.
2. Kippaa joukkoon mausteet+öljy sekä vehnäjauho, sekoita tasaiseksi. Anna turvota n. 30 min.
3. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle mustikat, jotka on pyöritelty sokerissa sekä perunajauhossa (perunajauho sitoo mustikoista irtoavaa nestettä)
4. Paista +200C, n 40 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti