torstai 2. elokuuta 2012

Latotanssit


Pari viikonloppua taaksepäin tanssahdeltiin latotansseja tässä meidän kylällä. Odotuksia ennätys sateisen viikon jälkeen ei oikein ollut ja olikin iloinen yllätys, kun paikalle eksyi sata tanssimusiikin ystävää. Tansseja tahditti paikallinen humppapumppu, jonka rivejä vahvistaa myös Aren isäukko. Are olikin tämän vuoksi pestattu roudausosastolle kun Ire puolestaan hääräili kanttiiniapuna, valokuvaajana ja auttoi jo ennakkoon lupapapereiden täytössä, jotta viranomaisten leima karkeloille saatiin.



Kanttiiniin oli varattu mahan täydeltä makeaa, limsaa sekä perinteisempääkin osastoa. Myyntihitiksi tälläkin kertaa osoittautui makkaran lisäksi pulla/munkkikahvit.




Latotanssipaikka oli koristeltu koivuin ja kukkasin (seinäruusuja näkyi muutama..). Tunnelmaa siivitti aurinkoinen kesäilta, mökkiläiset sekä ladon takana kiemurrellut ulkohuussijono unohtamatta tietenkään sitä Hankkijan -lippalakkiin pukeutunutta naapurin isäntää, joka aika ajoin taisi vierailla auton takaluukulla aivan muissa puuhissa kuin tanssikenkien vaihdossa.

Summa summarum, aivan onnistunut ilta. Josko ensi vuonna tanssittaisiin jälleen vanhan ajan malliin?

PS: Kurpitsamaalla tapahtunut jälleen huimaa edistystä. Kurpitsat A&B ovat jo 26 cm ympärysmitaltaan. Lisäksi on ilmestynyt C,D,E,F,G,H,I ja J kurpitsat, pitäisiköhän siirtyä kivempiin nimiin? Epäilystä herätti kurpitsoiden vihreä väri mutta Puutarha.net osasi kertoa, että värinvaihdosta oranssin suuntaan on odotettavissa vasta elokuun puolen välin jälkeen (jos on..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti